MTV Avrupa Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

İskoçya’nın Glasgow kenti MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ne ev sahipliği yaptı. Dünya gençliğinin kalbinin attığı şehirdeki töreninin sunuculuğunu Nicki Minaj üstlendi.
Açılışta sahneye sahnenin tepesinden inerek çıkan Nicki Minaj, giydiği taşlarla işli ve etek kısmı dört metreden uzun gümüş renginde elbisesi ile geceye damgasını vurdu. Görkemli gecenin performans açılışını ise Ariana Grande yaptı. Yedi dalda aday gösterilen Katy Perry ve Ariana Grande’nin ödül aldığı MTV EMA Ödülleri gecesinin galibi ise One Direction oldu.
Geceye katılmayan grup video bağlantısı ile ödülü kabul etti. Ariana Grande’nin ödülünü ikinci bebeğine hamile olan İngiliz şarkıcı Emeli Sande verirken, turnede olan Katy Perry ise törene gelemese de, video bağlantısıyla törene katılmayı ihmal etmedi. Ünlü müzisyen ve grupların canlı performans ve şovlarıyla geçen gecenin kapanışını ise müziğin efsanelerinden Ozzy Osbourne yaptı.
HABERİN DEVAMI HAFTA SONU DERGİSİ 46/2014 SAYISINDA...