Ödüller sahiplerini buldu

Magazin dünyasının nabzını tutan internet sitesi www.ayakligazete.com bu sene beşinci kez ‘TV Yıldızları’ ödüllerini dağıttı.
Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun ana sponsorluğunda gerçekleşen ödül törenine, Le Méridien İstanbul Etiler ev sahipliği yaptı. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay, Erkan Petekkaya, Gökçe Bahadır, Uğur Yücel ve Bengü gibi birçok ünlü isim, 5. TV Yıldızları ödül töreninde yerini aldı. Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği gecede dağıtılan ödüller 41 kategoride 718 adayın internet sitesinde oylanması sonucu belirlendi.
ŞAŞIRTAN JEST
‘En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncusu’ ödülünü alan ‘Aramızda Kalsın’ dizisinin usta oyuncusu Uğur Yücel kendi ödülünü almaya çıktığında bütün salonu şaşırtan bir harekette bulundu. Yücel, kendi ödülünü dizinin genç oyuncularından Ferit Aktuğ’a takdim ederek artık gençlerin ödül alması gerektiğini dile getirdi ve “Bana artık ödül vermeyin” dedi.
Gençlerden ustalara onur ödülleri
Arif Erkin ve Cezmi Baskın’a gecede onur ödülü takdim edildi. Onur ödüllerini genç ve yetenekli dizi oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Kenan İmirzalıoğlu verdi. İki usta oyuncu, ödüllerini yeni neslin başarılı isimlerinden aldıkları için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
HABERİN DEVAMI HAFTA SONU DERGİSİ 45/2014 SAYISINDA...